Terme Sveti Martin

Priroda, zdravo i lokalno proizvedene gastronomske delicije, moderan smještaj, preko 100 godina tradicije u kupališnom turizmu, nezaboravna wellness ponuda i bogata ponuda za profesionalne i rekreativne sportaše, to je svijet zdravih užitaka.

Saznaj više

Terme Ptuj, Slovenija

Terme Ptuj nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam. Uživajte u odličnim wellness uslugama, velikom vodenom parku te brojnim mogućnostima aktivnog odmora.

Saznaj više

Tuheljske toplice

Terme Tuhelj nalaze se u središtu Hrvatskog zagorja na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, a okružuju ih zeleni brežuljci i predivni krajolik, udaljen od Zagreba samo 40 kilometara.

Saznaj više

Bioterme, Slovenija

Hotel Bioterme je jedini ekološki hotel u sjeveroistočnoj Sloveniji. Izgrađen je s eko standardima i ima Europsku oznaku za ekološki prihvatljiv vid turističkog smještaja. Hotel sa svojom ponudom prati trend održivog razvoja turizma.

Saznaj više

Često postavljena pitanja

Provodi li se endodontsko liječenje pod lokalnom anestezijom?

U dogovoru s pacijentom, koristi se lokalna anestezija kako bi se maksimalno olakšao postupak liječenja zuba.

O čemu ovisi uspjeh endodontskog tretmana?

Uspjeh endodontskog liječenja ovisi o brojnim čimbenicima (dubina karijesa, opsežnost razorenog tkiva i slično). Ipak, stručnost i vrhunska tehnička opremljenost mogu pridonijeti uspjehu enododontskog liječenja. Uvijek se isplati pokušati spasiti zub, jer niti jedan nadomjestak ne može biti tako dobar kao pravi zub.

Koliko traje terapijski postupak?

Dužina postupka ovisi o specifičnim zahtjevima postupka. Moguće je da liječenje bude obavljeno unutar jednog posjeta, a najviše u tri posjete stomatologu.

Postavite nam pitanje