Josip Galeković, dent.teh.

Rođen je 09.10.1983. godine u Varaždinu, gdje trenutno i stanuje. Pohađao je osnovnu školu u Vinici, gdje je boravio u obiteljskom domu do svoje 21 godine. Srednju školu upisuje 1998. godine i završava u Zagrebu u Zdravstvenom učilištu 2002. godine, smjer dentalnog tehničara. Nakon srednje škole dobrovoljno se javlja u zdravstvenu satniju hrvatske vojske na Borongaju, gdje mu je vojni rok završio 2003. godine u Rijeci. 

Te iste godine zapošljava se u Stomatološkoj poliklinici Galeković gdje odrađuje pripravnički staž i polaže državni ispit u Zagrebu, te dobiva licencu za samostalni rad. Proširuje djelatnosti poliklinike, te 2005 godine postaje ravnatelj te iste ustanove. 

Stručno usavršavanje obavlja u keramici prvog, naprednog i MASTER kursa kod Vlade Drenovca, Darka Mehuna, Carsten Fischer-a, Katarzyne Subotowicz, Darryl Millwood-a i Klaus Mutertis-a. Pohađa kurs  CEKA i Rhein 83 kod Damira Prokop-a Siniše Krizman-a i firme Maico. Za Telering, TEK1 (teleskopi i konusi) te precizno ulaganje i lijevanje odlazi više puta na radne kurseve u Goslar (Njemačka) u firmu Siladent kod Stefan-a Tiehe. 

Stručno se usavršava i u bezmetalnoj keramici CERCON, CERGO I E.MAX u Hrvatskoj, Graz-u i Liechtenstein-u te 2008 godine kupuje prvi Ceramill sustav za samostalnu izradu cercon keramike, ljuskica, inlay-a, overlay-a itd. Usavršava stručno protetsko znanje u implantatimaAnkylos, Xive (sa kojima danas najviše i radi) , Nobel Biocare, Straumann itd. Zajedno sa suvlasnicima radi potpunu rekonstrukciju firme koja trenutno broji cca 800m2 najmodernijeg unutarnjeg prostora, te vanjskog izgleda, kako bi se pacijentu pružao što ugodniji i komforniji osjećaj posjete. 

Danas radi sa jednim od najmodernih CAD CAM sustava u svijetu Ceramill Amann Girrbach najšireg spektra izrade protetskog materijala, vodi evidenciju od 11 zaposlenika i dalje prati najnovije i najmodernije trendove svjetskog tržišta, kako bi sa svojim usavršavanjem pružao najbolju uslugu stomatologu i pacijentu sa obostranim osmjehom i zadovoljstvom.