Restoran Zelendvor

Kroz gastro ponudu restoran Zelendvor prije svega želi sačuvati tradiciju lovačke i zagorske kuhinje. Osim najtraženijih jela od različite vrste divljači po čemu je ovaj restoran i najpoznatiji, ovdje možete kušati domaće race, guske, kobasice, krvavice i pečenice ali i mnoga druga nacionalna jela.

Saznaj više

Pizzeria Domenico

U Domenicu uživajte u ponudi pizza, tjestenina i rižota.

Saznaj više

Restoran Verglec

Restoran Verglec je prvi restoran s licencom Hrvatske autohtone kuhinje. Smješten je u strogom centru baroknog grada Varaždina, u srcu povijesne jezgre te samo nekoliko metara udaljen od Stančićevog trga.

Saznaj više

Restoran Garestin

Nedaleko od centra grada nalazi se restoran i pansion Garestin, čije ime je ujedno i prvi naziv za grad Varaždin. Nalazi se u prostorima stare varaždinske obiteljske kuće, u sklopu koje je i dvorišna terasa koja sa svojim aranžmanom cvijeća i zelenila pruža pravi domaći ugođaj.

Saznaj više

Konoba Marija

Uz tradicionalna dalmatinska jela poput pršuta i paškog sira, slanih srdela, hobotnice na salatu, mesna jela i hobotnice ispod peke, jaretina sa ražnja, riba i škampi na žaru, tu su i poznata kontinentalna jela (ćevapčići, pljeskavice, mesne plate, odresci itd.) Sigurno će Vas razveseliti čarolija okusa domaćih slastica, bogat izbor aperitiva, osvježavajućih pića, a nadasve kvalitetnih dalmatinskih i kontinentalnih vina.

Saznaj više

Restoran hotela Turist

Hotelska kuhinja prava je riznica autentičnih domaćih okusa, a kuhari hotela "Turist" dobitnici su i prve nagrade na međunarodnom natjecanju kuhara u pripremanju jela od ribe, divljači i šumskih plodova.

Saznaj više

Restoran Santa Maria

Restoran s posebno zanimljivim dekoracijama u rustikalnom i šarenom ambijentu nudi bogatu ponudu jela: pizze, rižota, odreske, specijalitete po recepturi kuhinja iz Mexica, Indije, BiH, hamburgere, sendviče, razne ribe, tjestenine, gablece, jela sa roštilja, predjela, zdravu hranu, slastice...

Saznaj više

Restoran Bedem

Jela koja pripremaju kuhari u Bedemu temelje se na podlozi istraživanja originalnih lokalnih recepata uz tehnički savršenu i maštovitu uporabu najboljih namirnica, posebno ovdašnjih (vidovečko zelje, bučino ulje, svježe povrće, zagorski puran...).

Saznaj više

Pizzeria 4M

Pizzeria 4M nalazi se 8km od Varaždina na glavnoj magistrali prem Sloveniji ( Ormož - 7km, Ptuj - 25Km).  Za goste je uređena jterasa u dva nivoa sa 50 sjedećih mjesta  i malim dječjim igralištem. Bogata gastronomska ponuda priprema se od najsvježijih pomno odabranih namirnica.

Saznaj više

Restoran Angelus

Moderna i kreativna autohtono-mediteranska kuhinja i raskošna ponuda juha, tjestenina, rižota, mesnih specijaliteta, salata i slastica kao i mnogih jela za vegetarijance. Modernu i kreativnu autohtono-mediteransku kuhinju Angelus sljubljuje s kvalitetnim izborom domaćih vina.

Saznaj više

Taverna Jeruzalem, Ormož

Savršen restoran za ljubitelje prirode, domaće hrane i jeruzalemsko-svetinjskog vina.

Saznaj više

Kitajski vrt, Ptuj

Bogatstvo okusa, boja i začina, ugodan ambijent i ljubavno osoblje garancija su da ćete se htjeti vratiti u restoran Kitajski vrt.

Saznaj više