Ankyloss implantati

Na tržištu se nalaze dugih 30 godina i svo to vrijeme su zadržali svoj originalni dizajn koji se pokazao više nego uspješan.

Specifičnost Ankylos implantata je u činjenici da su prvi uveli unutarnje povezivanje implantata i abutmenta i na taj način postigli maksimum stabilnosti između implantata i nadogradnje. Čak štoviše, ovo su implantati kod kojih je  dokazano kako je rub nedovoljno veliki za prolazak bakterija.

Također, snažno prijanjanje implantata i nadogradnje utječe i na samu stabilnost i prognozu rada, budući da znamo da je upravo pomičnost nadogradnje jedan od glavnih razloga zbog kojih dolazi do propadanja implantata.

  • Kada govorimo o vanjskoj površini implantata, njezina uloga je iznimno važna u  osteointegraciji (sraštavanje s kosti) implantata. Klinički je dokazano da Ankylos implantati imaju specifičnu površinu koja aktivira stanice i potiče ih na rast. 
  • Uz ovu vrstu implantata slobodno možemo reći da je bezubost najmanji problem, te nakon 30 godina uspješne tradicije, nema razloga za sumnju u kvalitetu i trajnost ovakvih radova.

GC implantati

GC-templant sustav objedinjuje spoznaje uspješne implantologije u posljednjih 20 godina i utjelovljuje najbitnije čimbenike za uspješnu primjenu u praksi.

Pacijenti se sve češće odlučuju za implantate, ali ne mogu uvijek platiti cijenu za pouzdano implantološko rješenje. Manje cijene implantata olakšavaju pacijentima odluku vezanu uz prihvaćanje implantološkog riješenja koje prelazi minimalnu ponudu. GC implantati rješenje su za dugoročno zadovoljne pacijente, koji žele pouzdano implantološko rješenje po povoljnijoj cijeni.